Mina favoriter 2011 - LO


Min första favorit har jag inte visat i bloggen tidigare men med den deltog jag i Magdas Scrapfeber och uppdraget var att använda ett kuvert. Eftersom min dotter håller på att bli stor (fyller 21 om 14 dagar) så tänkte jag lägga ett brev till henne i kuvertet med lite minnen och tankar.

Vissa foton blir favoritfoton och skrappas om igen. Detta är ett sådant foto men eftersom jag scrappar för att må bra tycker jag inte att det gör något. Så här kommer en LO till med ett foto ur samma serie.Sen har jag en favorit till inte för att det är den finaste/bästa jag gjort utan för att den är så personlig och handlar om min cancer. Om du vill kan du läsa mer här.

Till slut vill jag önska alla ett Gott Nytt År!

Mina favoriter 2011 - kort


Det är populärt att summera året så här de sista dagarna innan det nya året så i år tänkte jag också göra det. Jag börjar med mina kortfavoriter som är utan inbördes ordning.


For someone special


I vår familj har vi slutat med julklappar utan kör ett julklappsspel istället. En av presenterna som jag hade köpt till spelet hade hundarna hittat och paketet med innehåll var helt massakerat. Snabbt fick jag tänka om och det fick bli 2 hemgjorda klappar istället. Det ena var en ask som man kan ge bort med plats för 9 värmeljus. Jag hittade en beskrivning här. Ljusasken hamnade till slut hos min syrra.Asken deltar i följande utmaningar

Totally Gorjuss - For someone special
Deep Ocean Challenge - Warm Wishes
Crafting for all seasons - Christmas

RSS 2.0