Scrap-Perras sommartävling #8

 
Deltävling nr 8 var en köksutmaning. Man skulle använda 3 saker från köket när man skapade. Jag har mistat på en plastpåse som jag sen har tryckt mot cardstocken. Jag har också blåst ut mist med ett sugrör som fanns i mitt kök. Man kan se det nere i vänstra hörnet (vid den stora gula blomman). Jag har också stämplat med en hushållsrulle. 
 
 
 
 
 

Hedgehog Heaven

 
Ända sedan vi flyttade in i vårt lilla radhus -92 har vi varje sommar haft minst en igelkott som har gått mellan husen på gatan. I år är det 3 stycken. De kommer fram när det blir lite svalare och letar efter lite mat och rullar sen ihop sig under någon buske för att vila lite. Hundarna som bor på gatan, inte bara vår, ser igelkottarna som inkräktare och det blir en del skällande och vaktande.
 
Jag har gjort några ATC-kort med igelkottar till ett fb-byte i USA kallat Hedgehog heaven. Jag har precis upptäckt en internationell sida på fb och det skall bli spännande och se vad som kommer i utbyte. 
 
 
 

Scrap-Perras sommartävling #11

 
Här skulle man inspireras av ordet Gröna Lund. Jag har inga Gröna Lund eller karusellfoton så då får man inspireras av annat. Det är skoj att vara på ett nöjesfält och Skoj heter min dotters nya valp och det går ju att göra en LO av. Jag har också använt rött och grönt i min LO som jag uppfattar som Gröna Lunds färger.
 
 
 
 
RSS 2.0