Sommarmage

 
Usch och fy och så himla onödigt. Jag och Ziggy (vår hund) har drabbats. Istället för att pyssla har jag fått tillbringa tid på toa. Kan man flytta scrapbordet dit?
 
Idag får ni istället njuta av våra humlor som har sitt bo under vår altan och flyger till rabatten för att hämta nektar.
 
 
 

Färgglatt

 
Min duktiga DT-kollega på ScrappTorget Tettiz har en tävling i sin blogg. Hon firar att hon har skrivit 1000! inlägg med att utmana oss att skapa något färgglatt. Du hittar Tettiz tävling här men vill du vara med och tävla får du skynda dig den slutar nämligen i morgon vid midnatt.
Jag har gjort ett kort har jag tänkt mig till någon som skall åka en längre tur till Australien. 
 
 
 

Scrap-Perras sommartävling #14

 
I utmaning nr 14 skulle man göra en LO om något man gör i vardagen. En naturlig del i min vardag är att träna. Det gör jag nästan varje dag och har gjort så länge jag kan minnas. Jag har genom åren tränat allt möjligt men som en röd tråd har alltid löpning (kanske mer joggning) funnits. Just nu är det mycket löpning och träning för att springa Stockholm halvmarathon. Start och mål sker framför slottet. Det är lite häftigt tycker jag.
 
 
 
 
Man skulle ha med en bit nät på sin LO. I nätet har jag hängt en söt cykelcharm som jag fick av Lotta i "En liten buti". Ni ser väl hjärtat i naven.
 
 
 
RSS 2.0