Scraplift hos ScrappaLoss


Fredagsskissen hos Scrappaloss var en scraplift av den fantastiska Ingvild Bolme. Jag har i princip liftat det mesta utom färgerna. Det fick bli blått för jag hade en halv primakvist i blått och dessutom är dessa blå papper från Piondesign helt underbara.Jag bjuder också på några närbilder

Mors dag


På söndag är det Mors dag. Jag hoppas att jag får en fin blombukett och några goda chokladpraliner. Min mamma kommer att få ett kort av mig. Det blir så när det skiljer 40 mil. Jag får hoppas att pappa ordnar blommorna eller kanske syrran gör det.Papprena är Maja Designs underbara lantliv. Jag kommer också att delta i Vilda Stamps Sketch Challenge med kortet. En jättefin skiss som ser ut så här:

Inspireras av ett rum


skulle man göra i en av utmaningarna hos Magdas. Mitt i rummet stod en säng som var byggd som en båt och det inspirerade mig till denna LO. När vi var på Mallorca förra året så såg jag detta minnesmärke över någon sjöfarare som stod mitt på hamnpromenaden och tyckte det var ganska kul. Inte tänkte jag på då att dokumentera över vad eller vem och inte kommer man ihåg ett år senare. Är det någon som vet får ni gärna berätta för mig.

RSS 2.0