Två nya kort


Det första kortet är gjort till Kajsans underbara onsdag. Jag har gjort en ganska fri skisstolkning utav andra skissen. Jag har också fått med metall i form av ett hjärta dessutom har jag sytt och använt en av Magnolias stämplar.Det andra kortet är ett bröllopskort som en kollega till mig har beställt. Jag hoppas hon och brudparet blir nöjda.

Grattis syrran!


Idag fyller min syrra år och jag hoppas att det här kortet har hamnat i hennes brevlåda.På fredag är det min svågers tur och så här ser hans kort ut:Ett stort GRATTIS till er båda!

Familjens stora kärlek


Det är ju Ziggy förstås. Jag har gjort en LO till Kajsans "Underbara onsdag". Denna vecka var det en jättefin skiss man skulle tolka som jag spegelvände. Man skulle också skapa i en och samma färg men ett fåtal detaljer fick bryta av. Där blir jag alltid så osäker, har jag för mycket som bryter av? Vet inte men det visar sig. Jag valde turkos och hade lite detaljer (eller mycket?) i brunt. Det var också en liten twist med. Man skulle välja sina 3 favoriter när man skapar och en av favoriterna skall också finnas med som ord. Jag valde blommor, spets och charm och charm finns också med i min text: Du förtrollade oss alla med din charm. Du blev hela familjens stora kärlek.RSS 2.0