Lifta sin första LO


Scraplagrets månadstävling i januari var att man skulle lifta sin första LO. Jag vet precis vilket det var. Min första LO gjorde jag när jag var på mässa i Avesta i maj 2009. Innan dess hade jag gjort kort i ca ett halvår. Jag gillar fotot jättemycket på Samuel och hans kompis och bestämde mig för att använda det igen. Dessutom var ju temat ganska givet - våren. Jag hade också lite vitsippspapper kvar som jag använde bl.a. till bokstäverna. 

Här är min nya LO:och här är min gamla:Här är båda bredvid varandra

VännerZiggy och Gizmo är så söta vänner. Här leker de i snön. Just nu har Gizmo kennelhosta så de får inte träffas. De sitter på varsin sida av vårt staket och ylar och är ledsna när Gizmo går förbi. De är för gulliga.LOn är gjord till ScrappaLoss fredagsskiss.

Scraplift


A´la Emmeli har en lifttävling på sin blogg. Emmeli gör underbart färgglada LO med många foton och det var inte svårt att hitta något att lifta. Jag valde att lifta den här men gjorde en dubbel så att alla foton fick plats. Den handlar om en ny nyårstradition för min och syrrans familj - Airhockey. Svårt men kul. Stilarna och taktiken varierade. Ziggy (vår valp) följde intresserat med och höll koll på pucken.

 

Men jag kunde inte riktigt få nog så jag liftade den här också.Vill du också vara med i Emmelis lifttävling hittar du den här

RSS 2.0