Hulken


Jag har massor av foton från Madame Tussaud´s och när jag såg denna skiss hos Magdas tänkte jag att det passar bra att scrappa några av dem. Det är sällan jag gör en LO med så lite dekorationer och så snabbt. Jag tror inte det tog mer än någon timme.

Studentkort


I år har vi många som tar studenten. Det blir ju så när man har egna barn runt studentåldern så det börjar bli dags att göra studentkort. Jag fortsätter att inspireras av Magdas. Den här gången var det en bild och jag inspirerades av att det var en bild på bräder, heter det så? och när jag fick de nya Maja Design pappren så var det ett brädpapper med där och det hade jag tänkt skulle få vara i fokus på mitt studentkort. Men sen hände något och man kan nästan inte se pappret. Men det är sånt som händer när man skapar.

 

LillBlommans aprilskiss


Förra sommaren la vi ny gräsmatta på alla våra 25 m². Man fick inte gå eller klippa gräsmattan på nästan 2 månader, bara vattna. Detta gjorde att gräsmattan växte som ogräs. Dessutom hade vi svårt att hitta någon i närheten som kunde trimma en australisk terrier, så Ziggy var extremt långhårig. Därav titeln på LO:n. Jag har också skapat den utifrån LillBlommans fina aprilskiss.Några närbilder:RSS 2.0