Agilityträning

 
Ziggy och jag har gått några gånger på en nybörjarkurs i Agility. I går fick vi träna att ta flera hinder på raken, 3 hopphinder och en tunnel. Ziggy älskar verkligen träningarna och är helt uppe i varv när vi är där och visar en fart som han annars inte visar. Igår tog Ellinor några foton som jag tänkte visa. Titta på Ziggys blick. När väl vi har startat är det fullständig koncentration och vilja.
 
 
Det gäller att vara tydlig med att visa vart man skall annars kanske hunden tar en helt annan väg. Det här är väldigt roligt och jag hoppas på en fortsättningskurs och det gör nog Ziggy också.

Play

 
Som jag har berättat tidigare så älskar Ziggy att hoppa upp på saker. Här har han och Ellinor varit i en lekpark nära oss där hon fick några härliga foton. Tyvärr är det lite dålig skärpa på ena fotot.
 
 
Jag har gjort LO:n efter en skiss som jag hittade hos Lillblomman skissar. I juli fick man använda vilken skiss man ville och jag har använt skiss nr 12.
 
 
Jag ville också göra en riktig somrig LO med somriga färger. Jag har använt mig av en mask och distress stains i broken china (som jag har dämpat lite här och var med gesso) och spun sugar. Jag har också stämplat 2 gula fjärilar med akrylfärg. Det passar ju bra nu när sommaren verkar ha kommit och solen skiner från klarblå himmel hela dagen.
RSS 2.0