Mollys CC - Färgutmaning

 
Jag har gjort ännu ett kort till Mollys CC. Denna gång var utmaningen att använda sig av färgerna turkos, vit och kraft. Man fick också använda komplementfärger så jag har använt lite rött. Trots att jag har använt både en julstämpel och julpapper så är det inget julkort.
 

CC hos Mollys - Kortskiss

 
Jag har gjort ett kort till Mollys CC. Kortet är gjort efter en rolig skiss med många detaljer som jag gillar och det är inte var dag jag scrappar i lila.
Så här blev mitt kort och jag har åter igen använt min nyinköpta stämpel.
 

Ring ut det gamla

 
och ring in det nya är den sista utmaningen i Veckans skiss julutmaning. Här skulle man tolka en skiss och inspireras av en bild.
 
 
Jag har inspirerats av färgerna, rött, blått, vitt och brunt samt stjärnan från fotot. Jag har använt mig av samma rubrik som finns på den fina skissen. Hundarna älskar snö så därför tycker jag att rubriken passade och sen slank lite grönt inspirerat av skissen in. Cirkeln har jag glittrat med stickles cinnamon. Så snygg glitterfärg och här har jag också kunnat använda mycket dekorationer som jag älskar.
 


 
 

Nu har jag gjort alla utmaningarna och det var verkligen kul. Idag regnar det och all den fina snön packar ihop sig till äcklig slask. Än så länge är det plusgrader men fasar för när det fryser på och blir halt.
RSS 2.0