Scrap-Perras novembertävling

 
Jag har tolkat en skiss till och denna gång blev det ett kort. Duktiga Kattiz hos Scrap-Perra har gjort denna inspirerande skiss
 
 
Jag har vridit skissen ett kvarts varv åt vänster och plockat fram lite puncinella från gömmorna (det var längesedan den användes) och lagt istället för hönsnät.
 
 
Visst är det skönt att november alldeles strax är slut och man får ta fram adventsljusstakar, baka lussebullar och kanske pyssla lite.

Svampår

 
This year it was a lot of mushrooms, especially this yellow ones called kantareller. We tried to train our dog to find us more mushrooms but he wasn´t interested. I made a layout about this from a sketch at Stuck Sketches 15 nov.
It not so easy to take good photos when the days are all grey and today it´s snowing as well. Look at this!
 
 
Here is the sketch:
 
 
and here is my layout and some close ups


 
 
 
I think it was my last autumn layout it´s time to do something with my winter photos. 
 
 

Mollys novembertävling

 
Jag har gjort en LO till Mollys novembertävling för alla. Man skulle tolka en skiss och dessutom skulle det handla om Vänner. Ända från det att Lille Skrot kom till oss så har han och Ziggy varit vänner. Korten är tagna första dagen när Ziggy fick hälsa på Skrot som satt i E. knä. Nu drygt ett år senare leker de och har jättekul med varann som riktiga vänner.
 
Så här såg skissen ut och du hittar tävlingen här:
 


 


 
 
 
 
RSS 2.0