Scrap-Perras sommartävling #13

 
Jag har varit med alla år som Scrap-Perra har haft sommartävling och så även i år. Idag har jag gjort mitt första bidrag, ett kort som vi skall uppvakta min svärmor med idag.
I utmaning #13 skulle man inspireras av en sommarbild och göra ett kort. Jag hade inga riktiga sommarpapper i mitt kit och fick fundera ett tag hur jag skulle göra eftersom man skulle använda två papper från kitet. Man skulle också använda en bit spets och det var inte ett dugg svårt. Jag inspirerades av alla prästkragarna och det fanns som blommor i mitt paket. Det var jag glad för för jag tycker de är så fina och mina egna var slut. Jag gjorde ett kort i en färgkombination som jag tror att jag aldrig använt mig av förut men det blev inte så tokigt.
 
 
 
 
 

Inget nytt men gammalt

 
Just nu håller jag på med ett stort projekt som jag kommer att visa 4 juli på ScrappTorget (och här i bloggen) så inget nytt i bloggen idag men jag har två kort gjorda till Swe Scrapbook och till ScrappTorget som jag inte har visat här tidigare.
 
Det första är ett kort gjort till min barndoms granne. Hon har sytt tror jag hela sitt liv och när hon skulle fylla 75 ville mina föräldrar uppvakta med ett kort.
 
 
Det andra är ett studentkort.
 
 
Ni glömmer väl inte att ScrappTorget har sommarutmaningar där man kan få en GästDT-plats eller en RAK. Klicka på loggan så kommer du dit.
 
 

Julkort

 
Mitt i sommarvärmen blev det ett julkort. På en pysselträff i vintras fick jag denna stämpel men har inte använt den förrän nu. Jag gör ju inte så ofta religiösa julkort men stämpeln är så söt och skissen hos Christmas Challenges (with sketches) passade perfekt. 
 
 
RSS 2.0