Skissdags på ScrappTorget

 
Nu är det dags att tolka en skiss igen och denna gång är det Tettiz som har gjort skissen. Skissen är perfekt om man scrappar clean and simple vilket jag inte gör och då får man inspireras på sitt sätt. Vilket är helt tillåtet eftersom ScrappTorgets skisser är till för sätta igång inspirationen och så får man se var man hamnar.
 
Jag har gjort en LO om när vi hade hämtat hem Skrot och han och Ziggy fick träffas för första gången. Precis när Ziggy kom fram trillade lille Skrot omkull.
 
 
 
Kila nu över till ScrappTorget för att se skissen och vad de andra har skapat som är bättre på C&S än jag.
 

Lillblommans skiss, oktober

 
Eftersom det regnade så mycket i helgen hann jag även att göra ett bidrag till Lillblommans oktoberskiss. Min LO är lite annorlunda för att vara jag. Det är inte så ofta jag scrappar i svart och mycket färg men tyckte att fotona krävde det. Maken tog bilderna med sin I-phone när vi var och lyssnade på P-Floyd på Dalhalla. Efter paus körde de världens lasershow och det blev ganska bra bilder helt klart värda att scrappa. Den lilla upplysta fyrkanten på fotona är scenen.
 
Såhär såg skissen ut:
 
 
LO:n var svår att fota. Det ville spegla sig i det svarta på fotona så jag var tvungen att luta den lite och vinkla kameran därför ser den lite sned ut.
 
 
 

Mollys oktoberutmaning

 
Mollys Scrapbooking har en utmaning för alla i oktober att inspireras av en bild och man skall rama in något. Jag inspirerades av den turkosa färgen och satte en rund ram runt mig själv på fotot. Fotona är tagna av min systerdotter på Avenyn under Göteborgsvarvet. Då har man sprungit nästan 16 km och jag var fortfarande pigg. Vinsten är att få vara Gäst-DT hos Mollys och det vore som en dröm att få vara det. Här hittar du tävlingen.
 
 
Här ser man hur jag har ramat in mig själv på fotot.
 
 
 
 Hittade en rub-ons text som jag tyckte passade. Den är nog inte tänkt att användas i sådana här sammanhang men jag visste ju inte om jag skulle fixa det. Fick också med en liten ängel som vakar över mig.
 
 
Här är det en stickers från OA som säger allt om mitt springande "Slow... but Steady".
 
 
Det var många bilder men jag älskar ju också att ha många detaljer på mina alster. De får gärna ha ett symbolvärde.
 
Ha en fortsatt trevlig söndag!
RSS 2.0