Spår i snön

 
Veckans skiss har en julutmaning med 4 olika deltävlingar. Deltävling 3 heter fotspår i snön och då skall man göra en Clean and Simple Layout, alltså mycket tom yta och man skulle stämpla på sin LO. Dessutom skulle man inspireras av följande skiss:
 
 
Jag gillade skissen men att göra något C & S ligger inte riktigt för mig så jag fick riktigt lägga band på mig. Jag hade detta nytagna foto av Skrot som jag tyckte passade så bra.
 

 
Jag började med att stämpla som bubbelplast med vit akrylfärg, sen tog jag ett collage av poststämplar som jag stämplade med vanlig svart dyna, Snöflingor i 2 olika storlekar stämplades med distressdynan Stormy sky och till sist svarta stjärnor.
 
 
I andra hörnet har jag stämplat ringar med distresser och i dessa har jag duttat vit akrylfärg, sen några svarta stjärnor till.
 
 
 Håller du på med dina julkort och vill ha inspiration kila över till ScrappTorget och se alla läckra kortvikningar vi har i vår julkalender. Skapar du något kan du också länka och visa ditt kort och du har då möjlighet att vinna ett pris. Klicka på loggan så kommer du direkt dit.
 
Jeanette Nyström (Jeany)
2012-12-16 @ 10:16:32
URL: http://www.jeanys.se

Vilken härligt vintrig LO!Snygg effekt med poststämplarna.Kul att du fick med spåren även i fotot!Tack för ditt bidrag till vår julutmaning!/Jeanette

lykta
2012-12-16 @ 11:30:57
URL: http://www.lyktascrap.blogspot.com

Jättesnyggt!

Maya
2012-12-16 @ 19:42:56
URL: http://www.mya-scrap.blogspot.com

Nydelig LO! Liker virkelig godt løsningen på utfordringen! Kult du har fått med deg så mange stempeltrykk! Tusen takk for ditt bidrag :)

Marja Seidemo
2012-12-17 @ 07:43:49
URL: http://missdeerest.blogspot.com

Underbar LO och lika söt hund. Fiffigt att du använde titeln på utmaningen ;-)TAck för att du är med och leker!

allram
2012-12-28 @ 20:30:50
URL: http://mittscraprum.blogspot.com

Så härlig LO. Enkel men ändå en hel del att titta på. Tack för ditt bidrag till VS.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0